لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
مواد اولیه:
- سیب دو عدد
- شکر یک لیوان سرخالی
- تخم مرغ سه عدد
- آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
- شیر (من ماست زدم) شیر یک سوم پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر
- کره صد گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1- سیب هارو پوست گرفته و قارچ میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزه
2- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ
موضوعات مرتبط: پای سیب
تاريخ : یک شنبه 22 بهمن 1396
| 21:17 | نویسنده : آیناز |